imao je samo 52 godine

DANIMA MU NIJE BILO TRAGA: Poznati glumac pronađen mrtav, Holivud u šoku!

0

Telo 52-godišnjeg glumca pronađeno je nakon što su njegovi saradnici, zabrinuti jer se s njim nisu čuli nekoliko dana, pozvali policiju, javljaju američki mediji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki glumac i muzičar Dimitrij Dijatčenko, najpoznatiji po ulozi Jurija u "Černobiljskim dnevnicima", pronađen je na Floridi bez znakova života, javio je CNN i potvrdila tamošnja policija.


Glumac ukrajinskog, grčkog i švedskog porekla nedavno se povredio na poslu i doživeo strujni udar, od čega se oporavljao u poslednje vreme. Kako su javili mediji, on je bet znakova života pronađen u svojoj dnevnoj sobi, a još uvek nije poznat uzrok smrti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand Cinemas (@grandcinemas) on


Pored "Černobiljskih dnevnika", Dijatčenka ste možda gledali u serijama "Kako sam upoznao vašu majku", "Bouns", "Sinovi anarhije", "Dve devojke bez love" i "Mesto zločina: Majami".


Pre nekoliko godina, njegovo ime našlo se u svim većim svetskim medijima zbog nezapamćene brutalnosti: poslao je bivšoj devojci fotografije njenog zeca, kućnog ljubimca kojeg je pojeo. On je kasnije priznao da je to učinio ljut zbog raskida, a osuđen je na 60 dana rada u nekoj dobrotvornoj organizaciji.

 

 

makonda-tracker