ispovest koja mami suze

„ŽELELA BIH DA GA UHVATIM ZA RUKU, DA NEGDE ODEMO SAMO NAS DVOJE“: Dijana Đoković priznaje da je OSTALA ŽELJNA Novaka

1

Majka jednog od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta podelila je svoju ispovest o teškom životu dok je njen najstariji sin odrastao i istakla da je, pored brojnih putovanja i treninga, danas željna Novaka

foto: Damir Dervišagić

U tim trenicima u kući naravno nemamo dinara, Srđan odlazi s Novakom na turnir, a ja bez para za hleb ostajem kod kuće s dvoje male dece. Mislim da smo bili veoma hrabri. Da se rodio u nekoj drugoj državi, sve bi bilo drugačije. Ovde nismo imali ničiju podršku, niti pomoć. Ta briga me je kasnije koštala zdravlja – iskrena je majka našeg tenisera.


Dijana je kroz suze priznala da je ostala željna sina kog ima ceo svet, ali najmanje njegova porodica.

Jako sam ga željna, to je nešto što je ostalo u meni duboko – rekla je. – Volela bih da sednem, da popričam s njim, da pričamo, da se smehejemo, plačemo... Ali nas dvoje. Željna sam da budem s njim, da pričamo, to je pola sata. Obično je mnogo ljudi uvek oko njega. Želela bih nekada da ga uhvatim za ruku i da negde odemo samo nas dvoje. Moraću to da uradim jednog dana.


Ona je priznala da se, što je i normalno, njen sin i ona ne slažu baš po svim pitanjima, ali da se ona ne meša u njegove izbore.

foto: Marina Lopičić

Ne mešam se u njegov život. Oni, nažalost nisu ovde, retko se viđamo. Oni su stvorili svoju porodicu, svoju oazu. Postoje neka razmimoilaženja. Da li je to pitanje dece, odrastanja ili ishrane, oko koje se baš ne slažem s njima, ali u principu na kraju uradi kako smatra da je ispravno – zaključila je Dijana.

makonda-tracker