dugo nismo videli lepše cipele

VREDELO JE ČEKATI OVAKO DUGO: Melanija Tramp u OČARAVAJUĆEM prazničnom izdanju koje će se prepričavti GODINAMA (FOTO)

2

Jednu od kraljica svetske mode već neko vreme nismo videli na javnom događajima, ali ovom kombinacijom je i te kako nadoknadila propušteno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svake godine na travnjaku ispred Bele kuće se okupljaju porodice iz svih krajeva Sjedinjenih Američkih Država i mališani u društvu predsednika i prve dame uživaju u tradicionalnoj igri kotrljanja uskršnjih jaja.


Zbog pandemije virusa korona, ove godine je ovaj događaj otkazan, a umesto njega dobili smo pravu poslasticu — prva dama Melanija Tramp snimila je kako čita uskršnju dečiju priču "Mali zeka".

 

Supruga Donalda Trampa pojavila se u svom prepoznatljivom stilu, kakav je krasi na prijemima, konferencijama, samitima i turnejama proteklih godina, a ovo je možda i jedna od boljih odevnih kombinacije koje smo na njoj videli.
Ona se pojavila u haljini koju je ranije već nosila, što nije nešto što ona praktikuje, za razliku od Kejt Midlton i kraljice Leticije od Španije. Reč je o lanenoj prolećnoj košulji-haljini modne kuće Kelly, koju je ukrasila kaišom od krokodilske kože britanskog brenda Ceffin.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Što se tiče obuće, s Melanijom je stvar jasna — uglavnom nosi ili salonke Manola Blanika ili Džimija Čua, a ovog puta izbor je pao na ovu prvu marku, i to ne fantastičnu nijansu zelene boje.


Nadam se da možete da uživate u ovom posebno prazniku... Potrudite se da se čuvate i da brinete o drugima — istakla je prva dama Amerike.

 

 

***

U svetu vlada pandemija virusa korona, koji je odneo hiljade života širom sveta.

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker