misteriozne smrti, droga, preljube...

NAJMRAČNIJE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE: Ovi skandali potresali su SVET, a neki od njih ostaviće vas u potpunom ŠOKU!

1

Britanska kraljevska porodica važi za jednu od najpoznatijih na svetu, zbog čega ne čudi činjenica da svaki detalj vezan za živote njenih članova izaziva posebnu pažnju.

 

princeza dajana i princ čarls
princeza dajana i princ čarlsfoto: Profimedia

4. Princeza Dajana je namerno pala niz stepenice tokom trudnoće

 

Princeza Dajana borila se sa teškom depresijom tokom braka sa princom Čarlsom, a svoje najdublje emocije i misli snimala je na audio kasetu. U jednom od snimaka do kog je došao novinar Endrju Morton, Dajana je ispričala kako se "bacila niz stepenice" kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće sa princom Vilijamom, a sve kako bi privukla pažnju svog supruga.

 

- Rekla sam Čarlsu da sam očajna i lila sam suze. Rekao je da plačem bez razloga i da ne želi da me sluša. "Stalno mi ovo radiš, idem na jahanje", rekao mi je tada, a ja sam odlučila da se bacim niz stepenice. Kraljica je dotrčala potpuno prestravljena, tresla se - ispričala je Dajana u pomenutom audio zapisu.

 

 

princeza dajana i princ čarls sa sinovima vilijamom i harijem
princeza dajana i princ čarls sa sinovima vilijamom i harijemfoto: Profimedia

5. Postoji teorija da princ Čarls nije biološki otac princa Harija

 

Novinar Martin Bašir intervjuisao je princezu dajanu za BBC-jevu emisiju Panorama 1995. godine. U jednom od brojnih uzbudljivih momenata tokom razgovora, Dajana je priznala da je pet godina održavala aferu sa oficirom britanske armije, majorom Džejmsom Hjuitom. Njihova veza prekinuta je kada su ih mediji razotkrili, a nakon toga pokrenute su brojne spekulacije da je upravo Hjuit biološki otac princa Harija.

 

princ hari
princ harifoto: Profimedia

Mnogi su počeli da uočavaju fizičke sličnosti između Harija i Džejmsa poput crta lica i riđe kose. Ipak, Hjuit je tvrdio da se vreme njihove afere ne poklapa sa spekulacijama medija, te da su on i Dajana započeli vezu tek nakon Harijevog rođenja.

 

 

6. U kraljevskoj porodici postojao je "tajni sin", skriven od javnosti

 

Najmlađi sin kralja Džordža V i kraljice Meri razvio je epilepsiju u ranom detinjstvu. Zbog dijagnoze koju su smatrali "sramotom za kraljevsku porodicu", princa Džona navodno su sakrili na porodičnom imanju u Norfolku, koje je napuštao samo zbog odlazaka kod lekara, i to u potpuno zatamnjenim automobilima, skriven od očiju javnosti. Porodica ga je, kako se navodi, isključila sa većine porodičnih fotografija i iz kraljevskih biografija, a navodno osim medicinske sestre i ljudi koji su se brinuli o njemu, imao je samo nekoliko prijatelja. Zdravstveno stanje princa Džona pogoršalo se nakon njegovog 11. rođendana, a preminuo je u 13. godini, 18. januara 1919.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker