snalazi se

OSTALA JE DAMA I U IZOLACIJI: Sanja Marinković tešku i vanrednu situaciju pretvorila u nešto VEOMA korisno

2

Poznata voditeljka je, kao i veliki broj naših sugrađana, u samoizolaciji tokom pandemije virusa korona, a sada je otkrila kako joj protiče vreme

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Marinković vreme u karantinu provodi s porodicom, najviše sa sinom Strahinjom, kome je veoma posvećena.

 

Kako je ispričala, ona odlično podnosi samoizolaciju.


U šali s prijateljicama volim da kažem da je najvažnije ostati dama pred izazovima koje nam nameće izolacija. Nemam neke velike promene raspoloženja, kao što većina ističe. Kada je izolacija višednevna, trudim se da kod kuće uradim ono što inače ne stižem i da se posvetim svojim projektima koje mogu da radim od kuće – rekla je ona za Kurir.

 

Kako je voditeljka istakla, ona vredno radi na usavršavanju svojih veština u kuhinji i uočila je da joj odlično ide.


Trudim se da budem veštija sa kulinarskim specijalitetima i shvatam da mogu da budem odlična sa varjačom kao i sa mikrofonom, samo mi nedostaje još malo ljubavi prema kuhinji i šporetu – kaže ona i dodaje: – Imam i ja trenutke vanrednog stanja u glavi, ali dušu i srce ne dam.

 

foto: Sonja Spasić

Proteklih meseci često se pisalo o njenom privatnom životu, a ona je sama rekla da joj je najvažnije da bude voljena i da ne zna hoće li to biti u braku.


Kada je reč o mom privatnom životu - sve može da bude što čujete, a ne mora da znači. „Imam svoj mali svet i oko njega Kineski zid“, kako glase čuveni stihovi. Inače, vodim jednostavan porodični život i trudim se da budem umerena u svemu. Nisam vam ja od onih koje vole da se hvale – zaključila je Sanja.

 

 

makonda-tracker