drama

JEDNOG JUTRA SE SAMO PROBUDILA SA AMNEZIJOM: Sanja Marinković progovorila o potpuno nepoznatim detaljima iz svog života

0

Ovo joj je izuzetno teško palo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Sanja Marinković je sada prvi put progovorila o teškim trenucima kroz koje je prošla, pa otkrila nepoznate detalje o svojoj majci.

 

- Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro - počela je priču voditeljka.

 

- Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti - dodala je voditeljka, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.

 

- To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

 

foto: Dragana Udovičić

 

 

makonda-tracker