retko ga viđamo

ŠUŠKA SE DA SE RAZVODE: Sanja Marinković odgovorila na glasine na NEOČEKIVAN način, a evo kako izgleda njen suprug (FOTO)

4

Voditeljka i autorka emisije Magazin In godinama je u braku sa zgodnim Aleksandrom, a sada je na neobičan način prokomentarisala svoj emotivni status.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Sanja Marinković (45) gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je iznenadila i samog voditelja i ostale goste osvrnuvši se na svoj brak. Naime, Sanja je glasine da se razvodi prokomentarisala na pomalo neočekivan način.

 

— Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas, pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i, naravno, želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad, da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim — objasnila je voditeljka.

 

Ona je istakla da je sve veoma jednostavno i ne postoji samo jedna velika ljubav.

 

Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću — zaključila je i potom dodala konkretnije:

 

Nisam se razvela, vreme će pokazati.

 

Sanja Marinković u braku je s Aleksandrom Uhrinom već osam godina, a par je 2007. godine dobio sina Strahinju.

 

Budući da je Sanja javna ličnost, ona je na društvenim mrežama aktivnija od svog supruga, a retko se zajedno pojavljuju na javnim događajima.

 

foto: Marina Lopičić

 

 

makonda-tracker