vrlo je direktna

"SAMO JA ZNAM ISTINU!" Jelena Karleuša progovorila o svom odnosu s Duškom Tošićem i o skandalima

8

Popularna pevačica godinama je jedna od najčešće komentarisanih u medijima i na društvenim mrežama, a naročito pažnju privlači njen život van scene, što joj posebno smeta

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jelena Karleuša ostavila je iza sebe veoma težak period i najbolniju godinu u svom životu – već na početku 2019. suočila se s najvećim skandalom do sad kada su mediji pisali o njenoj navodnoj aferi s fudbalerom Ognjenom Vranješom i objavili skandalozne fotografije, a dva meseca kasnije preminula joj je majka Divna.

 

Pevačica se, ipak, uvek vraćala jača nego ikad, a podršku je svaki put imala u suprugu Dušku Tošiću. Mediji su, doduše, često pisali o tome da u njihovom braku ne cvetaju ruže, o njegovim navodnim neverstvima, glasinama o razvodu, a nedavno se pisalo i da je Karleuša prijavila supruga zbog fizičkog napada.


Ona je juče objavila fotografiju za koju je pozirala s Duškom i ćerkama Atinom i Nikom na Uskrs i obratila se javnosti direktnije nego ikad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Draga Srbijo... i ostale okolne republike... Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom navijanju da meni bude loše! – počela je Karleuša.

 

Ona je dodala da je njen brak, kako kaže, "njena stvar".


Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta mojim životom – poručila je ona.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Pevačica ne krije koliko joj smeta pominjanje njene porodice u medijima i ističe da je ona jedina koja na to ima pravo.


Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka, to ću biti ja, jer samo ja znam istinu o mom privatnom životu – kaže Jelena.

 


 

makonda-tracker