nije se dobro proveo

OKO NJIH NIJE SAMO GLAMUR: Jugoslav Karić podelio URNEBESNU molbu koju je dobio od Elene

1

Poznato je da dizajnerka nameštaja Elena Karić i njen suprug Jugoslav žive daleko od gradske vreve, ali sigurno niste ni pomislili da im dani protiču ovako

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularni par s decom već godinama živi na Kosmaju, i to u selu Rogača, gde su izgradili pravi mali raj na zemlji. Ova porodica uživa u prirodi i jednostavnom životu, a bave se gajenjem voća i povrća i brojnih životinja. Među njima, sudeći po najnovijoj objavi koju je Jugoslav podelio na Instagramu, nalazi se najmanje jedna krava.

 

Jedan praktičan savet: ako vas supruga zamoli da pomognete oko kupanja krave, obavezno poslušajte, ali ujedno tražite pomoć prijatelja, jer tri čoveka je malo... Treba najmanje petoro! Ako vas je troje, uvek na***e onaj sa najmanje iskustva, u ovom slučaju ja – požalio se Jugoslav.


On je otkrio da se njihovoj ljubimici nije dopao tretman koji joj je Jugoslav spremio.

 

foto: Damir Dervišagić

Sva sreća da sam jak k'o bik, pa mogu da kažem: "Zaletela se krava u mene i odbila"... Rog je ostao čitav, ali ja biceps i dalje tražim po imanju. U svakom slučaju, i krava i ja smo danas dosta naučili. Ja da treba više da se družim s kravama, a krava da se ne zaleće na Pećance – našalio se Elenin suprug.

 

 

makonda-tracker