istina ili...?

ŠUŠKA SE DA JE ON NJENA NOVA LJUBAV: Elena Karić zamenila Jugoslava OVIM poznatim frajerom? (FOTO)

6

Pre nekoliko dana, javnost je iznenađena vešću da se Jugoslav i Elena Karić razvode.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Jugoslav (41) je odmah demantovao ove navode, i to na veoma duhovit način, dok se Elena (48) nije oglašavala. Ipak, domaći mediji ne uvažavaju njegov demanti, pa se i dalje pišekako je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj, a Story danas javlja čak i da je Elena ponovo zaljubljena.

 

 

Ovaj list piše da par više ne živi zajedno, kao i da je Elena već angažovala advokata.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

 

Osim brojnih nesuglasica, između nje i supruga navodno se isprečio i fotograf Dušan Reljin, koji već godinu i po dana prema Eleni gaji jake emocije, tvrdi magazin Story. Budući da se od njega, navodno, ne razdvaja i da je s njim, opet navodno, nedavno otputovala u Južnu Ameriku, veruje se da su emocije uzvraćene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dusanreljin (@dusanreljin) on

 

To, međutim, tvrdi Story, nije njihovo prvo zajedničko putovanje: često su viđani kako po inostranstvu obilaze svetske galerije, a posebnu pažnju posvećuju izložbama Marine Abramović. Dizajnerka nameštaja je navodno bila toliko slobodna da se s Reljinom pojavi na jednom gradskom modnom događaju, dok bliski prijatelji tvrde da je pored njega konačno progledala srcem.

 

- Kad vam neko prija bespogovorno, to je zato što su se vaše duše ugledale. Znači da ste iz istog duhovnog plemena, i tu vreme ne igra nikakav faktor - izjavila je svojevremeno Elena.

 

 

makonda-tracker