ljubav na prvi pogled

SVE JE POČELO JEDNOM SLATKOM PREVAROM: Evo kako su se upoznali Jugoslav i Elena Karić

1

Mediji javljaju da se, nakon četraest godina srećnog braka, jedan od najzaljubljenijih i najlepših domaćih parova rastaje, pa smo se prisetili kako je Elena opisala njihov prvi suret.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako Elena nikad nije rado pričala o svojoj privatnosti, ljubav prema Jugoslavu nikad nije uspevala da sakrije, pa je uvek bez ustručavanja pričala o njemu i njihovoj sreći.

 

Jednom prilikom otkrila je kako su se upoznali.

 

- S Jugoslavom sam se upoznala slučajno, na proslavi BK televizije. Nisam imala pojma ko je on, pa sam rekla: Što je dobar ovaj dasa. I to je bio jedini muškarac za koga sam pitala ko je to. Najviše su provodadžisali Goran Karić i Ivana Mišković. Krili su da je Jugoslav mlađi od mene sedam godina. On me nije lagao da bi kasnije bio „čist“, samo je sve prećutao. Kasnije se pravdao: Pa da sam ti rekao odmah, ti bi rekla: 'Mali, pali!' ‚ A ovako, kasnije, kad prorade emocije, ne možeš tek tako da me pustiš! I bio je u pravu, tada je već bilo kasno - već sam se upecala! - opisala je jednom Elena, koja se trenutno nalazi u Peruu, gde u poslednje vreme veoma često odlazi.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker