svaki detalj je savršen

UDOBAN KUTAK KOJIM DOMINIRAJU SVETLI TONOVI: Evo kako izgleda dom Emine Jahović u Turskoj (FOTO)

3

Nakon rastanka od supruga i kolege Mustafe Sandala, popularna pevačica opremila je svoj novi životni prostor, a tek povremeno s obožavaocim deli detalje svog novog doma

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pre dve godine, naša pevačica i turski pevač stavili su i zvanično tačku na svoj desetogodišnji brak tokom kojeg su dobili sinove Jamana i Javuza, a par je tada prodao zajedničku vilu u Istanbulu.


Emina je potom pazarila sebi novi dom, a od tada je tek s vremena na vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije nastale u moderno opremljenoj kući u kojoj uživa sa sinovima.

 


Prošlog leta, kantautorka je na Instagramu objavila story kojim je pokazala detalje svog životnog prostora uz komentar "Dome, slatki dome", a pre nekoliko dana objavila je kratak snimak iz svoje vile. Uz to, njeni obožavaoci imaju priliku da vide kako je Emina uredila kuću na retkim selfijima koje objavljuje iz nje.


Kako vidimo na fotografijama, Emininim domom caruju bela boja i, uopšte, svetli tonovi — svetlije nijanse sive i bež boje. Najveći broj ukrasa poput vaza i figurina i nogari nameštaja su, zanimljivo, tamni, čime je postignut veoma efektan kontrast, a tu je i jedna fotelja modernog dizajna koja svojom tamnozelenom bojom odudara i čini centralni deo dnevnog boravka. Kada je reč o detaljima, Jahovićeva očigledno obožava mirišljave sveće, pa ih ima u različitim oblicima i bojama. Pre nekoliko dana pevačica je objavila snimak kojim je pokazala da spratove kuće povezuje belo stepenište s pažljivo planiranim osvetljenjem i staklenim pregradama ispod gelendera.

 

Evo kako to izgleda.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker