ODMAH JE ZABORAVILA SVE SVAĐE

ČIK POGODITE ŠTA MU JE POKLONILA! Čim je Rijana saznala da joj otac zaražen virusom korona, uradila je nešto neverovatno

0

Iako su godinama u lošim odnosima i, štaviše, tužili su se, Rijana se našla svom ocu Ronaldu čim je čula da je zaražen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najdarežljivijih svetskih zvezda otkad je počela epidemija virusa korona bila je Rijana, koja je Barbadosu donirala pet miliona dolara za borbu protiv virusa. Sada je, međutim, otišla korak dalje i svom ocu kupila njegov lični respirator!


Rijana me svakog dana zove, proverava kako sam. Iskreno, mislio sam da ću umreti. Moram ovo da kažem: mnogo je volim — izjavio je Ronald Fenti kratko za medije.

 

Poznato je da su Rijana i njen otac godinama u lošim odnosima. On je navodno prodao sve informacije medijima nakon što je pevačicu pretukao bivši dečko Kris Braun 2009. godine, a potom je otvorio kompaniju koja se zove isto kao njena linija kozmetike (nazvana, doduše po njihovom prezimenu - Fenti), pravio se da je njen agent, potpisivao ugovore u njeno ime... Pevačica ga je pre izvesnog vremena i tužila, a on je u jednom intervjuu tvrdio da su se pomirili.

 

foto: Profimedia

Kako dodaju američki mediji, za respiratorom nije bilo potrebe jer se pevačicin otac oporavio i pušten je iz centra za izolaciju na Barbadosu. Na Rijaninom rodnom ostrvu je, inače, zabeležen mali broj slučajeva zaraze virusom korona, a nije poznato na koji način se zarazio otac poznate muzičke zvezde.

 

 

makonda-tracker