uvek privuče pažnju

MODNI KRITIČARI ODUŠEVLJENI, PUBLIKA — NE BAŠ: Rijana dugo nije bila ovako glamurozna, ali da li je preterala? (ANKETA)

0

Na dodeli nagrada NAACP Image Awards mnogi su bili razočarani kada se pevačica nije pojavila na crvenom tepihu, ali ona ih je iznenadila pojavivši se na bini u interesantnom izdanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijana možda godinama odlaže da snimi album i već nekoliko meseci izbegava temu novih pesama, koje je najavila za kraj prošle godine, ali daleko od toga da izbegava javnost.

 

Pevačica i poslovna žena neretko je zvezda prestižnih događaja koji okupljaju slavne, a pre nekoliko večeri prisustvovala je dodeli nagrada koje se uručuju „ljudima od boje“ koji su zabeležili izvanredne rezultate na filmu, televiziji, u muzici i u književnosti.

 

Rijana se našla među nagrađenima, a iako je nismo videli na crvenom tepihu, na ogromno razočarenje foto-reportera, ona se pojavila na pozornici kako bi primila nagradu. Učinila je to u autfitu koji je i više nego zapažen budući da je odmah rasplamsao rasprave na društvenim mrežama.

 

Pevačica je, naime, odabrala ljubičastu haljinu s potpisom modne kuće Givenchy, koju su modni portali nazvali „dramatičnom“. Reč je o modelu s naglašenim ramenima koji od struka do kolena čine upečatljivi karneri koji se stapaju s rukavica i krase ih prelazi iz ljubičastih u crne tonove. Kombinovala ju je sa sandalama s tankim kaiševima, a nije bila skromna pri izboru nakita, budući da je ponela komade juvelirske kuće Chopard, među kojima i tridesetosmokaratni dijamantski prsten s ametistom procenjen na 47.000 dolara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako je Rijana ponela toaletu koja je pravo malo remek-delo zbog neobičnog dizajna i igre boja, njeni obožavaoci ne mogu da se slože je li ona bila dobar izbor. Ukoliko pitate stručnjake i novinare modnih portala, oni su, svi do jednog, oduševljeni, ali nemali je broj onih koji smatraju da bi pevačica trebalo da bira odeću koja ističe njenu atraktivnu figuru i ne obuzdava njen seksepil.

 

 

 

makonda-tracker