#ostanitekodkuće

NJENA ĆERKICA MISLI DA SU SVETOM ZAVLADALE NEVIDLJIVE BUBICE: Kristina Radenković otkrila simpatičan detalj iz svog doma

2

Dok šarmantna voditeljka i glumica s porodicom provodi dane u samoizolaciji, otkriva kako je njena ćerka Tara razume novonastalu situaciju

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

S obzirom na nesvakidašnje okolnosti u kojima se čovečanstvo našlo proteklih sedmica i meseci, proslava četvrtog rođendana malene Tare, ćerke popularne voditeljke kvizova Slagalica i Stigni me ako znaš Kristine Radenković, protekla je u intimnoj porodičnoj atmosferi.


Devojčicu dobro raspoloženje ne napušta ni u ovoj neobičnoj situaciji u kojoj smo se našli, pa je na svoj simpatičan način razumela novonastale okolnosti.


Shvatila je da niko ne radi, da su svi kod kuće, da moraju da se peru ruke i da su svetom zavladale nevidljive bube koje ulaze ljudima u usta, te ih razbole… samo što sad Tara misli da se bube leče dezinfekcionim gelom za ruke… — priča kroz smeh mama Kristina za Alo.

 


Tara je imala svoju rođendansku zabavu, ali organizovanu na pomalo neobičajen način, uz pomoć tehnologije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on


Bila je, što bi rekli, intimna atmosfera, ali bez obzira na nju, Tara se neizmerno radovala i poklonu i balonima i torti i pesmicama koje su drugari slali putem društvenih mreža — ispričala je Radenkovićeva.


Kako ističe voditeljka, koja je krajem prošle godine na svet donela sina Rogana, ove teške trenutke njena porodica pokušava da pretvori u nešto pozitivno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on


Osim što brinemo kako će se ova cela situacija odraziti na naš život, kao i na živote drugih, mi kao porodica, uživamo. Mnogo smo Nikola i ja bili zauzeti poslednjih meseci i nekako nam ova izolacija baš prija, prija nam što smo sami. Taman smo planirali da odemo na neki put, nas četvoro, ali eto, sudbina je odradila svoje...Pazi šta želiš — zaključila je Kristina.

 

 

makonda-tracker