ozbiljno je shvatio situaciju

NE ULAZI U STAN IZ STRAHA DA JE KLICONOŠA: Đorđe David otkrio kako ovih dana provodi vreme s ćerkom i suprugom

0

Muzičar i član žirija takmičenja Zvezde Granda nedavno je doputovao iz Severne Makedonije, a s obzirom na trenutnu pandemiju virusa korona veoma je oprezan.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Đorđe David je pre uvođenja vanrednog stanja bio u Makedoniji, zbog čega danima nije izlazio iz stana. Njegova vanbračna supruga Ana i ćerka žive u drugom stanu, ali se redovno viđaju.


Podsećam se nekih kulinarskih momenata koje sam zaboravio, vozim bajs, a na društvenim mrežama sam poluaktivan. Ako dobijem neku informaciju iz Italije od svojih virtuelnih prijatelja, to podelim. Disciplinovan sam, pošto imamo primere svuda oko nas kako izgleda situacija kada ljudi to ne čine. Nisam čovek koji je psihički labilan, naprotiv, jak sam i gledam na koronavirus kao na nešto što će proći — ističe Đorđe David.

 


On je objasnio da je pronašao način da provodi vreme sa suprugom Anom i ćerkom.


Baš zbog tog putovanja u Makedoniju ne idem u stan gde su Ana i ona, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepustim slučaju, pa se ponašam pre svega odgovorno prema svojim najbližima — naglašava muzičar za Kurir.


On se osvrnuo na činjenicu da sa suprugom nije živeo i pre ove situacije.

 

foto: Damir Dervišagić

To je glupa priča, ne mogu da ponavljam kao papagaj, niti mislim da je to posebno interesantno. Ana i ja smo u ozbiljnoj ljubavi, to je sve što ću reći. Ja sam u vanbračnoj zajednici jer me nije briga za papir. Ekonomski je nezavisna, isto kao ja, možemo da živimo svako na svoj račun, znamo šta su naše obaveze prema detetu. Pisali su da smo razvedeni, da me je izbacila iz stana, da ne može da podnese moj način života. Sad se baš spremam da se vidim s njima — ispričao je on.

 

 

makonda-tracker