IMAO JE PORUKU

SMEJU SE, VOLE, GRLE DO BESVESTI: Novak Đoković se oglasio PREDIVNOM porodičnom fotografijom uz molitvu sa Ostroga

1

Teniser se obratio svojoj publici i istakao svoje mišljenje o teškoj situaciji koja je pogodila svet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naš najbolji teniser Novak Đoković oglasio se divnom porodičnom fotografijom. Naime, Nole se nalazi u samoizolaciji sa suprugom Jelenom i njihovo dvoje dece, Stefanom i Tarom.

 

Đokovići vreme koriste da se igraju sa decom, crtaju i uče nešto novo.

 

- Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin - napisao je Novak.

 

 

- Iskreno, smatram da je karantin sada mnogim ljudima dobrodošao. Barem meni jeste. Dozvoljava mi da provodim kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Da se smejem, volim, ljubim, grlim do besvesti sa njima. Da shvatim koliko te naizgled jednostavne stvari čine život ispunjenijim i kompletnijim. Sada se nadam da ćemo svi shvatiti koliko dela svakog pojedinca utiču na opšte stanje nacije i planete. Bog vas sve blagoslovio i želim vam svima zdravlje, ljubav i mir - kazao je Nole.

 

 

makonda-tracker