potresno i tužno

DOGOVOR KOBIJA I VANESE BRAJANT NASLUTIO JEZIVU NESREĆU: Bračni par godinama je poštovao JEDNO, ali ZLU KOB nisu IZBEGLI

1

Svet je potresla tragična vest o helikopterskoj nesreći u kojoj su poginuli Kobi Brajant (41) i Đijana (13), njegova ćerka, a novi detalji isplivavaju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mediji već danima prenose nove informacije iz života košarkaša, a jedan od poslednjih objavljenih detalja kao da je naslutio nesreću.

 

Naime, kako piše Pipl, Kobi i Vanesa (37), njegova supruga, već godinama su imali jedan dogovor i poštovali su ga. Oni su još odavno odlučili da nikada ne lete zajedno helikopterom. Iako se ne zna zbog čega su imali ovaj čvrst dogovor, pretpostavlja se da se košarkaš plašio opasnosti sa kojom se često suočavao, skoro pa svakodnevno!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Vanesa je izbegavala letenje, a Kobi se vozio samo kada je pilot bio Ara Zobajan, koji je takođe poginuo u nesreći. Brajant je, inače, govorio da se skoro svakodnevno vozi helikopterom kako bi izbegavao saobraćajne gužve. 

 

Košarkaš i mala Đijana poginuli su dok su se vozili na njenu utakmicu, jer je devojčica išla stopama svog oca i bila talentovana košarkašica.

 

 

makonda-tracker