bila je njegov najveći ponos

GOVORILI SU MU DA MORA DA IMA SINA: Način na koji je Kobi pričao o svojoj ćerkici Điđi izmamiće vam suze

1

Juče su u Kaliforniji tragično stradali legendarni američki košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Điana, za koju je verovao da će biti i njegova sportska naslednica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pokojni sportista, jedan od najvećih košarkaša u istoriji ovog sporta, bio je ponosni otac četiri devojčice: Natalije, Điane, Bjanke i Kapri.

 

Iako je njegova supruga Vanesa oduvek čeznula za sinom, košarkašu pol dece nije bio bitan, već je uživao u druženju sa svojim damama.

 

Mislim da ona želi sina više nego ja. Iskreno, meni se sviđa da budem roditelj naših devojčica. Nadam se da ću uspeti da joj ispunim želju — rekao je jednom prilikom Kobi kroz smeh.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pre izvesnog vremena, tokom gostovanja u jednoj emisiji, Brajant je pričao o tome kako veruje da će njegova druga ćerka Điana, koju su zvali Điđi, jednog dana postati značajno ime u svetu košarke, a potom je prepričao jednu anegdotu ne bi li objasnio koliko je njegova mezimica borbena i puna samopouzdanja.

 

Najbolje je kad izađemo i fanovi mi priđu dok ona stoji pored mene i kažu: „Moraš da dobiješ dečaka, ti i Vanesa morate da imate dečaka. Moraš da imaš nekoga ko će nastaviti tvoju tradiciju, svoje nasleđe“. Ona tad kaže: „Ej, ja ću“. Ja im kažem da je to tačno. „Da, ti ćeš, imaš to“ — bio je ponosan Kobi na svoju ćerku.

 

Trinaestogodišnja Điana poginula je sa ocem tokom stravične nesreće u helikopteru, a mediji javljaju da su stradali dok su išli na njen trening.

 

 

makonda-tracker