na sve je mislila

DEKOLTE DO PUPKA JE ZA OVO SMERAN: Glumica ZABEZEKNULA planetu provokativnim izrezom i odala počast Kobiju Brajantu

6

Prijanka Čopra, jedna od najlepših žena na planeti, bivša Mis sveta, glumica i supruga Nika Džonasa nije stidljiva kad joj se neki model haljine naročito dopadne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Atraktivna Prijanka Čopra poznata je kao neko se ne plaši da eksperimentiše sa stilom, pa je neretko možemo videti u najinteresantnijim bojama, krojevima i modelima, a ovog puta odlučila je da nas oduševi smelošću da pokaže više nego ostale.

 

Glumica i model ponela je na 62. dodeli muzičke nagrade Gremi toaletu koju potpisuje modna kuća Ralph & Russo, a koja ima sve: ekscentrične rese na rukavima, vez, cirkone, slepi miš-rukave, sirena-kroj, šlep, ali i dekolte koji doseže do sredine stomaka, tačnije nekoliko centimetara ispod pupka.

 

 

Prijanka je ovaj stil upotpunila upečatljivim nakitom, a opredelila se za nešto suprilniju šminku. Posebno je interesantan način na koji je Čopra želela da oda poštovanje stragično stradalom košarkašu Kobiju Brajantu — na jednom od noktiju napisala je 24, što je broj koji je pokojni sportista nosio na svom dresu dok se profesionalno bavio sportom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker