nije mu bilo lako

„NISAM MOGAO DA BUDEM S NJOM“: Darko Lazić se oglasio nakon potresne fotografije njegove majke u bolnici

1

U trenutku kada je Branka Lazić, majka jednog od najpoznatijih među Zvezdama Granda, završila kod lekara, njen slavni sin nije se nalazio u Srbiji.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, završila je u bolnici zbog iscrpljenosti, a pevač je loše vesti dobio na nastupu u Švajcarskoj.

 

Branka se neko vreme žalila da joj nije dobro, ali je mislila da su nagle promene vremena razlog zbog kojeg je toliko boli glava i ima nestabilan pritisak. Osećala je konstantan umor i bol, ali tome nije pridavala značaj. Trpela je, radila je po kući i pazila na unuka i nadala se da će sve proći samo od sebe. Ipak, u noći između petka i subote joj je pozlilo toliko da je zamalo izgubila svest, nakon čega ju je muž hitno odvezao u bolnicu — kaže izvor lista Alo i otkriva da su joj po dolasku dali infuziju i pustili na kućno lečenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

 

Darko je istakao da se zabrinuo, ali je sada sve u redu.

 

Zabrinuo sam se kada sam čuo, budući da sam trenutno u Švajcarskoj i da zbog nastupa nisam mogao da budem sa njom. Ona se oseća dobro, Bogu hvala nije ništa strašno i sve će biti kako treba — zaključio je pevač.

 

 

makonda-tracker