raznežićete se

NAJSLAĐI NAČIN DA OBELEŽE GODINU PUNU RADOSTI: Darko Lazić i njegova verenica ispraćaju 2019. godinu srećniji nego ikad (FOTO)

1

Porodica Lazić odlučila je da nam čestita Novu godinu uz veliku pomoć svog najmlađeg člana.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon turbulentne 2018, za Darka Lazića i njegovu porodicu ova godina bila je savršena! Pevač je počeo da se oporavlja od saobraćajne nesreće, a njegova izabranica Marina Gagić donela je na svet njihovog sina Alekseja.

 

U pitanju je njihovo prvo zajedničko, a Darkovo drugo dete, budući da iz braka s koleginicom i bivšom suprugom Anom Sević ima ćerkicu Lorenu.

 

 

Ova malena porodica, naročito otkad je deo nje i Aleksej, ne može da sakrije svoju sreću i sklad, pa su odlučili da u takvom duhu isprate 2019. godinu i svima nam čestitaju ulazak u narednu. Par je, naime, odlučio da obraduje pratioce na Instagramu predivnim fotografijama pored novogodišnje jelke, za koje su pripremili i pažljivo biranu odeću. Svi Lazići poneli su crvenu odeću — Marina mini-haljinu koja je otkrila da svega nekoliko meseci nakon porođaja izgleda savršeno, Darko tradicionalni crveni džemper, dok maleni Aleksej izgleda neodoljivo u svom crvenom bodiću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gagicmarina on

 

Najlepši poklon. Neraskidiva ljubav — napisala je ova ponosna mama.

 

 

makonda-tracker