ostao u čudu

DARKO LAZIĆ DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Nepoznata devojka upala na nastup i saopštila pevaču da ima VANBRAČNOG SINA!

0

Folk pevač doživeo je veliku neprijatnost kada je u klub u kojem je imao svirku došla majka dečaka ponavljajući da je to Darkov sin

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač je nedavno doživeo neprijatnost od javnosti nepoznate devojke, koja je banula na njegov nastup u Nemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina. Prema rečima Kurirovog izvora, navalentna crnka je pošto-poto želela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbeđenje sprečilo u tome.

 

- To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pevao. Bilo je krcato, igla nije imala gde da padne. Svi su bili lepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primetila devojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno - priča naš izvor koji se zadesio u pomenutom klubu.

 

Prema njegovim rečima, Lazića su uputili u to, ali je on ostao u čudu.

 

- Darko je rekao da nema vanbračne dece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smešta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želeo da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj devojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pevač nije mogao da poveruje u to na šta su žene spremne i kako koriste decu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i delio autograme - završava izvor.

 

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa pevačem, ali on nije odgovarao na njihove pozive.

 

 

makonda-tracker