nek je srećan

U 7. DECENIJI A DAME I DALJE UZDIŠU ZA NJIM: Pirs Brosnan danas puni 66 godina a njegov NEVEROVATAN život odličan je scenario za SRCEPARAJUĆI FILM!

0

Čuveni irski glumac i jedan od najčuvenijih šmekera i srcelomaca ikada, Pirs Brosnan, danas je napunio 66 godina.

foto: Profimedia

Njegov život obeležila je planetarna slava i karijera bogata najuspešnijim filmskim ostavarenjima, ali i velike tragedije od kojih se glumac nikada nije i, kako sam kaže, nikada neće u potpunosti oporaviti.

 

foto: Profimedia

Sve je, zapravo, počelo kao bajka. Tada 27-godišnji glumac u pokušaju osvojio je srce australijske glumice Kasandre Haris, kojoj se zakleo na večnu ljubav 1980. godine, koja ga je i nagovorila da okuša sreću u Holivudu.

 

Iz ljubavi dostojne filmskog platna izrodilo se troje dece - sinovi Kris i Šon i ćerka Šarlot.

 

Nažalost, nakon 11 godina bračne idile, Kasandra je preminula 1991. godine u 43. godini. Borila se sa rakom jajnika, ali je najvažniju bitku izgubila. Glumac je bio slomljen, mesecima nije izlazio iz kuće, ali su ga u životu održala deca.

 

Okrutna sudbina udarila mu je još jedan žestok šamar, kada se 2013. godine Kasandrina bolest vratila u glumčev život i zauvek odnela njegovu ćerku Šarlot, koja je tada takođe imala 43 godine, kao i njena pokojna majka u trenutku smrti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI.

makonda-tracker