srećan je i zadovoljan

„ALEKSANDAR ĆE KONAČNO NASTAVITI DA IDE U ŠKOLU, A NE NA KONCERTE“: Severinin bivši prokomentarisao odluku da njihov sin ubuduće živi s njim

5

Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru zbog koje će Aleksandar, sin pevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića, ubuduće živeti sa ocem.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Maleni Aleksandar do sad je u Zagrebu živeo s majkom, a prema ovoj presudi uskoro će o njemu, njegovom obrazovanju i zdravlju brinuti otac.

 

Iako je reč o nepravosudnoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će nastaviti da ide u školu u Zagrebu, gde će i nastaviti da živi. Ne želim da otkrijem u koju školu jer to zadire u privatnost deteta — istakao je on i dodao: — Aleksandar će konačno nastaviti da ide u školu, a ne na koncerte.

 

On je istakao da je Aleksandar u određenom periodu izostajao s nastave, što će morati da nadoknadi.

 

foto: Instagram

Pored sina kojeg je dobio sa Severinom, Popović je otac još dvojice dečaka: Milana i Đorđa, a zbog toga što je Aleksandar s majkom živeo u Hrvatskoj Popović je kupio kuću i u Zagrebu i organizovao poslovne obaveze tako da se što više posveti deci.

 

Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih je kazao da im je najteže palo što su propustili detinjstvo i odrastanje svoje dece. Ja neću dozvoliti da se to meni dogodi. To nije dobro za dete, ne trebaju deci dadilje i treće osobe nego roditelji — istakao je za Večernji.

 

On je nešto ranije za Jutarnji izjavio da Aleksandar nema srpski pasoš i da je to čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodi u Srbiju.

 

 

makonda-tracker