TRADICIJA SE NASTAVLJA

KOMENTAR KOJI JE MNOGE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Pitali su Veljka Ražnatovića da li je istina da će sina nazvati po pokojnom ocu, a o njegovom odgovoru BRUJI INTERNET!

7

Veljko Ražnatović danas je sa javnošću podelio informaciju da je dete koje nosi njegova supruga Bogdana muškog pola, a potom otkrio i koje ime će dati nasledniku.

foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ

Veljko je s ponosom podelio ovu informaciju s javnošću i kratko prokomentarisao da će se kroz nekoliko meseci roditi "još jedan Željko Ražnatović".

 

Nešto kasnije ispod nove Veljkove objave na društvenoj mreži Instagram pojavilo se pitanje da li je istina da će sinu zaista dati ime po pokojnom ocu, a onda je usledio odgovor koji je oduševio mnoge.

 

foto: kurir

- Uz Božju pomoć dočekujemo sina kog ćemo nazvati po dedi, onako kako sam i ja dobio ime. Tradicija će se nastaviti - objasnio je Veljko, nakon čega su usledili brojni komentari fanova koji mu upućuju najlepše želje i čestitke.

 

- Svaka ti čast! Srećno! Ti si ponos svoje porodice i majke! Predivan odgovor, bravo! - samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

 

 

makonda-tracker