TRADICIJA SE NASTAVLJA

KOMENTAR KOJI JE MNOGE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Pitali su Veljka Ražnatovića da li je istina da će sina nazvati po pokojnom ocu, a o njegovom odgovoru BRUJI INTERNET!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Gru

26-11-2019 23:24h
Bravo Veljko...Sa srecom...

Majka

27-11-2019 01:02h
Otac ti je bio veliki covek, skolovan, naučnik, ostavio trag po univerzitetima svugde u svetu.
Zato sam poslala decu u svet jer svi su čuli za Srbiju zahvaljujući tvom ocu, više nego za Teslu

Grk

27-11-2019 10:30h
@Majka
A gde ste vi bili u to vreme? Verovatno u nekom stanicu ususkan, dok je on isao tamo gde niko nije i spasava koliko god je mogao pa i jednog Srbina da je spasio hvala. Sigurno je radio i lose, al ko smo mi da sudimo, samo Bog moze. Zato mama ako te je stid pakuj se i za decom u beli svet tamo je sve lepse i mirisljavije. Ja sam ponosan sto sam Srbin.

Belika

27-11-2019 23:23h
@Grk
Pitaj mene gdje sam bila ja ?Ne ponovilo se nikom nikada ,da mu Arkan upadne u kucu!
Nek su djeca ziva i zdrava nisu kriva ,a doticni nek se zahvali Hariju.L.p.

Melbourne

27-11-2019 07:37h
Tako je Veljko Srbine.

Gojko

27-11-2019 14:23h
Daj mu ime Haro po mami

Aleksandar Beograd

27-11-2019 15:36h
J*** ga. Tata Veljko nikada nece biti kao njegov deda Veljko Ražnatovic. Oficir JNA. Unuk Željko nikada nece biti kao njegov deda Željko Ražnatovic Arkan. Operativac službe kriminalac visokog ranga. Ratni profiter. Ovaj mladi čovek koji dogodine ce postato otac trba i mora da nosi veliko breme svoje "PORODICE" A njegov sin praunuk i unuk ove dvojce pre ce uživati u svim plodovima "rada" pradede dede i babe. Da je srece i pameti da se sve ovo dešava van javnosti i mas medija. Da netrujemo normalnu decu ovim ander graund sranjima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: