PROCEDURA

IAKO SU U BRAKU OSAMNAEST MESECI, MEGAN NEMA BRITANSKO DRŽAVLJANSTVO: Vojvotkinju često oslovljavaju nedoličnim imenima, ali ona ima JASAN STAV!

0

Inostrani mediji joj nisu naklonjeni i često možemo pročitati kako je bahata 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana u javnosti je procurela informacija da zakonita supruga Princa Harija, Megan Markl, još uvek nije dobila britansko državljanstvo, iako je već osamnaest meseci u braku sa članom kraljevske porodice.

 

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl" , upravo su izbori razlog za to.

Naime, kraljevska porodica nema običan da izlazi na izbore i takve stvari prepušta isključivo običnom narodu, a s obzirom na to da je Megan Markl Amerikanka i da je sklona kršenju kraljevskih običaja i pravila, unutar dvora su zabrinuti da bi izašla na glasanje.

 

foto: Profimedia

"Megan se ne buni previše. Prihvatila je činjenicu da je proces dobijanja državljanstva jednostavno spor." - tvrdi izvor blizak Megan za pomenuti medij.

 

Megan je inače politički veoma osvešćena, te "Dejli Mejl" takođe prenosi da se pre nekoliko nedelja sastala sa nekadašnjim američkim demokratskim kandidatom Hilari Klinton. Njihov razgovor je navodno bio topao i prisan, te je Megan provela nekoliko sati u društvu svoje prijateljice.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker