vidite li vi sličnoSt?

POSLE DAJANE — RED JE NA JETRVU: Kejt Midlton kopirala kontroverzni stajling Megan Markl? (FOTO)

3

To što se ne slažu najbolje ne znači da ne cene kvalitetan stil!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton juče je sa suprugom princem Vilijamom prisustvovala tradicionalnoj humanitarnoj gala večeri Royal Variety Performance i za tu priliku se pojavila u haljini koja je privukla mnogo pažnje.

 


Nije reč samo o tome što je u pitanju izvanredan model iako on to jeste — u pitanju je toaleta s potpisom Aleksandra Mekvina pravljena baš za Kejt, koja je u potpunosti prekrivena čipkom. Doseže do poda, nešto je otvorenija nego što smo navikli kada je reč o Kejtinom stilu, a ispod čipke je nude materijal koji stvara utisak tzv. gole haljine.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, danas svi bruje o njoj ne zbog njene lepote već zato što je nešto slično prošle godine nosila Megan Markl!

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Naime, na istom ovom događaju prošlog novembra umesto princa Vilijama i njegove supruge pojavio se njegov mlađi brat princ Hari sa svojom dragom, koja je za tu priliku ponela haljinu modne kuće Safiyaa. Njena haljine je, takođe, bila veoma dugačka i krasio ju je floralni desen, kao što je slučaj sa Kejtinom čipkom, s tim što se Meganina toaleta opisivala kao kontroverzna jer otkriva ramena, što je najstrože zabranjeno članovima kraljevske porodice.

 


Ono što posebno upada u oči jeste da Kejt uglavnom nosi haljine midi dužine, dok Megan za ultraglamurozne prilike mahom bira maksi toalete, ističu oni koji veruju da Midltonova kopira svoju jetrvu.


Šta vi mislite — vidite li ikakvu sličnost između ovih autfita?

 

 

makonda-tracker