iskreno

Stefan Buzurović: Mislim da je dobar razvod bolji od lošeg braka i to nije fraza, već živa istina

0

Popularni glumac odgovorio je na mnoga pitanja o kojima se veoma retko govori. 

foto: Promo
foto: Promo

Stefan Buzurović koji je svima poznat iz serije "Istine i laži" odgovorio je iskreno na "tabu" pitanja o kojima se mnogi poznati ne bi usudili da govore.

 

 

Homoseksualci i deca


Homoseksualcima treba dozvoliti da stupaju u brak i niko ne treba da stoji na putu njihovoj ljubavi. To povlači sa sobom mnogo stvari. Na primer, ako je neko od homoseksualaca u bolnici, često su posete dozvoljene samo članovima porodice, tako da njihovi partneri ne mogu da ih posete. Mislim da seksualno opredeljenje ne utiče na inteligenciju i humanost, tako da sam siguran da bi gejevi, kao i heteroseksualni parovi, bili divni roditelji ukoliko bi im se omogućilo usvajanje dece.

 

A post shared by stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) on

Prostitucija

Najstariji zanat treba legalizovati, jer mnogi ljudi se bave raznim vidovima prostitucije, pa zbog čega da onda telesna bude zabranjena.

 

Seks na eks

Opravdavam seks na jednu noć i on je apsolutno OK! Ne razumem zašto bi to bilo grešno! Naravno, ukoliko su se obe strane sporazumele da to bude tako.

 

Razvod

Mislim da je dobar razvod bolji od lošeg braka i to nije fraza, već živa istina.

 

Lake droge

Smatram da treba legalizovati marihuanu, ali isključivo u medicinske svrhe. Uvek je postojala upotreba i zloupotreba droga, ali, naravno, sve te supstance su zlo za čovečanstvo.

 

 

makonda-tracker