idilična svakodnevica

LOS ANĐELES JE NJIHOV NOVI DOM: Ovako izgleda jedan dan Nikole Đurička i njegove porodice

5

Mnogi su se rastužili kada je nedavno objavljeno da Nikola Đuričko napušta Srbiju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedan od omiljenih domaćih glumaca nedavno je objavio da sa suprugom i decom odlazi u Kaliforniju, a mnogi su to protumačili kao da Nikola Đuričko (45) napušta našu zemlju zauvek.

 

Ipak, to nije istina: slavni glumac planira da radi paralelno na obema stranama Atlantskog okeana.

 

 

Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac — iskren je Đuričko za magazin Gloria.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Kako je glumac istakao, njegova svakodnevica na Zapadu ni po čemu se ne razlikuje od mirnog porodičnog života koji je vodio u Beogradu.


Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi — zaključuje je Đuričko.

 

 

makonda-tracker