idilična svakodnevica

LOS ANĐELES JE NJIHOV NOVI DOM: Ovako izgleda jedan dan Nikole Đurička i njegove porodice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Nuclear Vlasta

11-11-2019 13:46h
Сви наши глумци по америци једино су славни код нас. А тамо у тој раскоши и гламуру добијају само споредне улоге по САД лоших момака са Балкана и Русије.

Pa nije bas

11-11-2019 16:29h
@Nuclear Vlasta
Rade Serbedzija je veoma cenjen, Mira Furlan je imala dosta angazmana. Branka Katic. Sofrenovicka je u UK. Miraj Grbic (Combe iz LZN) je imao veliku ulogu sa Tomom Kruzom u jednom od nastavaka Nemoguce misije. Pre neki dan uzmem malo stariji film sa Dzon Kjuzakom"War, Inc"kad ono Trifunovic!
Akcenat je velika prepreka ali nije nepremostiva. Rade ima jak akcenat ali je dobijao ulogu za ulogom. Mozda ne glumi glavnog lika, ali dobije sledeci angazman. Ima puno filmova gde trebaju "lose momke sa Balkana". Sta fali tome nije mi jasno??!
Pored akcenta najveca prepreka je kulturoloska. Nema svako u sebi ono sto je potrebno za promenu. Komunizam nas je satro. Dalje, nisu svi spremni da krenu od pocetka. U novoj zemlji sve je novo pa i tvoj spisak dostignuca. Koliko je danas slavnih glumaca pocelo sa reklamama, konobarisanjem, prenosenjem namestaja.
Secam se intervjua Srdjana Dagojevica koji se okusao u USA, kako nije hteo da bude treci zamenik pomocnika rezisera, niti da radi kako mu se kaze, niti da trpi sto niko nema sluha za njega i njegove ideje. Klasicno ponasanje onoga ko ne uspe, i Dragojevic nije uspeo.
Nije lako poceti od pocetka. Ljudi zavrsavaju medicinski fakultet iz pocetka jer im nisu priznavali kvalifikacije. Znala sam zenu hirurga koja je posle 15 godina staza u ex-YU pobegla u Sidnej i zavrsila faks ispocetka, staziranje i sve ostalo. Zato je danas uspesna u svom poslu, nije ga promenila niti se vratila u ex-YU jer hirurg nije hteo da je slusa kako da operise.

Vule

12-11-2019 01:46h
Vi iz visoke intiligencije!
Radite sta god hocete al nemoj da nas plasite da cete otici iz Srbije.
Nemojte da ispadne da ce da nam bude mnogo zao zasto odlazite.
Da ne bude ona Mi odlazimo! vi ustajte pa nedajte. Jel sto manje prasine pravite oko vaseg odlaska, imacete vise podrske vasih obozavalaca bice nam drago ako uspete bilo gde u svetu. I da nam se jednog dana vratite!
Ovo vazi za obojicu za Nikolu Djuricka i Nikolu Koju

milica

12-11-2019 02:25h
"stvaracu u Srbiji" rece. Sve stvaraoci.

Alex

12-11-2019 07:27h
Nema šta pravi amerikanci.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: