tragedija

ONA ZASLUŽUJE DA ZNATE KOLIKO JE BILA LEPA: Rada Manojlović rasplakala javnost potresnom pričom o pokojnoj majci (FOTO)

1

Od njene smrti prošlo je 15 godina, ali rane ne zarastaju.

Rada Manojlović
Rada Manojlovićfoto: Dragana Udovičić

Pevačica Rada Manojlović izgubila je majku Mirjanu pre 15 godina, kada je preminula nakon borbe sa opakom bolešću. Rada je tada imala 19 godina, a nikada nije krila da joj je majčina smrt najveći najteži životni gubitak.

 

Manojlovićeva se i dalje seća i pati za majkom Mirjanom, a svojevremeno je objavila staru porodičnu fotografiju i emotivnom porukom potresla javnost.

 

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo - napisala je tada Rada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on

 

Rada je svojevremeno priznala kako se borila sa saznanjem da njena majka boluje od raka i kako je podnela njenu smrt.

Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - otkrila je Rada za "Glossy" i dodala:

Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojoj mami. Naravno, i tatina uloga u mom uspehu je velika, i oboma sam im prezahvalna.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

 

makonda-tracker