najveća ljubav na svetu

"HVALA TI ŠTO ME TRPIŠ SVE OVE GODINE": MC Stojan uputio emotivnu poruku NAJVAŽNIJOJ ŽENI u svom životu! (FOTO)

0

Zajedno su obeležili važan datum, a tu priliku iskoristio je da joj još jednom pokaže koliku ljubav gaji prema njoj

foto: Instagram, Instagram, Instagram
foto: Instagram, Instagram, Instagram

Popularni pevač MC Stojan o svom privatnom životu retko govori u javnosti, ali u pojedinim situacijama napravi izuzetak, pa sa svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama podeli poneki detalj iz svoje privatnosti.

 

Tako je bilo i ovog puta kada je rešio da sa stotinama hiljada svojih fanova na Instagramu podeli emotivnu fotografiju, a porukom koju je napisao uz nju potpuno je raznežio javnost.

 

Naime, Stojanova majka Zorica danas proslavlja svoj 64. rođendan, a njen sin potrudio se da joj priredi dan za pamćenje.

 

Ipak, iako se oglasio radosnim povodom, pevač se ovom prilikom prisetio i svog pokojnog oca, navodeći da je ovo prvi rođendan njegove majke koji proslavljaju bez njega.

 

- Prvi put slavimo bez tate, ali u mislima je tu sa nama. Mama srećan ti rođendan i hvala što me trpiš sve ove godine. Voli te sin najviše na svetu! - napisao je Stojan uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom, a ispred njih je torta sa upaljenim svećicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Podsećamo, Stojanov otac Miroslav Stojković preminuo je 1. januara ove godine nakon duge borbe sa teškom bolešću. Pevač je više puta do sada isticao da mu je porodica najveća podrška i oslonac u životu, te je gubitak oca teško podneo, ali, kako je nedavno naveo u jednom intervjuu, život mora da ide dalje.

 

- Ono što te ne ubije to te ojača. Izgubio sam oca, bio mi je velika podrška u životu, i meni i majci i sestri i svim ljudima. On je svima pomagao... Nema šta, život mora da ide dalje. Kad se čovek povuče u tugu i setu, naše voljene osobe koje su otišle i gledaju nas odozgo isto budu tužne. Oni bi voleli da mi budemo srećni. Tako nekad kad sam sam sa sobom, imam jednu njegovu sliku i često u mislima pričam s njim. Mislim da je ponosan na mene. Znam da mu je želja bila da se oženim i da imam decu. To naravno ne može na silu, ali i to će se desiti nadam se uskoro. Moraš da budeš borac u životu, nema nazad, samo napred - rekao je Stojan prošle nedelje u emisiji IDJ HOT.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

 

 

makonda-tracker