ponosan

"NIKADA SE NEĆU STIDETI SVOJIH POČETAKA": MC Stojan se prisetio prvog nastupa i prvog honorara i ostavio fanove BEZ REČI

0

Jedan od najpopularnijih izvođača među mlađom publikom danas beleži uspeh za uspehom, ali njegovi muzički počeci bili su vrlo skromni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, rođen je i odrastao u Lučanima, gde je imao i svoj prvi nastup, kada je imao 24 godine.

 

On je ovaj podatak podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kao opis fotografije njegovog prvog plakata kojim je reklamirao nastup.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on


Plakat koji i dan-danas stoji kod moje majke u stanu u našem rodnom mestu u Lučanima — istakao je MC Stojan i dodao da mu je honorar iznosio svega 50 evra. — Tada sam nastupao pred oko 50-60 ljudi i imao sam ogromnu tremu. Uvek volim da ga pogledam i da se setim odakle sam došao i kako sam počeo. Nikada se neću stideti svojih početaka i svojih korena i uvek ću biti zahvalan na svemu i nadam se da će ovaj post nekima biti motivacija da nikada ne odustaju od svojih snova!


Njegovi obožavaoci izrazili su mu potom divljenje jer je ostao dosledan sebi i uspeo je preko trnja da dosegne zvezde.

 

 

makonda-tracker