iskreno o svemu

NIJE MOGLA DA PRIHVATI RASKID: MC Stojan priznao da mu je devojka RAZBILA ARKADU nakon što ju je ostavio, a evo šta kaže o TRENUTNOJ EMOTIVNOJ SITUACIJI

0

Popularni pevač progovorio je o detaljima iz svog privatnog života koje inače retko iznosi u javnost

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom gostovanja u emisiji "IDJHot Special" Marko Stojković, javnosti poznatiji pod imenom MC Stojan, govorio je o velikom uspehu pesme La Miami, koja je nedavno prešla sto miliona pregleda i tom prilikom priznao šta je ono što ga je od samog početka vodilo kroz karijeru.

 

- Uvek sam verovao u to što radim, pogotovo u taj projekat zbog toga što je to po mom mišljenju bilo nešto drugačije. Ljudi mi veruju, opisao sam donekle svoj život. Možda nisam očekivao 100 miliona, ali zaista to je cifra za ovako malu zemlju. Toliki broj pregleda je zaista jako velika stvar, veliki uspeh za mene i za moje saradnike koji su učestvovali - rekao je on i dodao da je presrećan zbog činjenice da ima fanove apsolutno svih generacija:

 

- Pesma je ušla u sve pore društva. Vole je bebe, deca, tinejdžeri i njihovi roditelji, babe i dede. Jedna gospođa koja ima 70 godina me je pitala da se slikamo juče na aerodromu. Nakon te pesme dobio sam pažnju starijih ljudi, tako da mi je jako drago zbog toga - istakao je MC Stojan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Tokom svoje dugogodišnje karijere susretao se sa brojnim predrasudama, a sada je otkrio kako danas reaguje na njih, ali i šta se to promenilo u njegovom životu otkako je izdao prvu pesmu "Bičuj me".

 

- Ništa se u principu mnogo nije promenilo u mom privatnom životu. Postao sam svesniji, iskusniji. Mnogo stvari se desilo. Ja sam se ceo život borio sa predrasudama. Nakon te pesme izgleda da sam razbio te neke predrasude tih nekih drugih ljudi. Skapirali su da sam neko ko je jako pozitivan i ko voli da se zeza i ko voli da ljude čini srećnim.

 

Ovom prilikom popularni Stojke se dotakao i detalja iz privatnog života, o kom inače veoma retko govori u javnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker