supruga će mu ovo teško oprostiti

KRILI SU DA SE UOPŠTE PORODILA: Zgodni glumac objavio fotografiju trećeg deteta i SLUČAJNO otkrio pol bebe

0

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su jedan od najtajnovitijih parova u Holivudu i izuzetno se trude da njihova deca ne osete teret slave, pa ih ne izlažu oku javnosti. Ipak, ponekad je teško suzdržati se...

foto: REUTERS/Lucas Jackson
foto: REUTERS/Lucas Jackson

Blejk Lajvli (32), koju šira publika zna po ulozi u seriji Tračara, i Rajan Rejnolds (42), čuveni superheroj Dedpul, tokom leta su postali roditelji po treći put.

 

Par je pre toga imao dve ćerkice: Džejms i Ines Rejnolds.

 

Par inače obraća mnogo pažnje na čuvanje svoje privatnosti, pa o njihovoj porodici javnost zna malo šta, pa su tako svi bili iznenađeni kad su mediji došli do informacije da je glumica donela na svet njihovo treće dete, čiji se pol i dalje ne zna. Odnosno, nije se znao do danas!

 

Rajan je, naime, na društvenoj mreži Tviter podelio fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom i novorođenom bebom u jednoj šumi u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija. Glumac je sakrio lice deteta, ali je u tekstu koji prati fotografiju (ne)namerno otkrio kog je pola njegovo treće dete.

 


Volim Britansku Kolumbiju. Želim da moje ćerke dožive isto prirodno igralište u kom sam ja odrastao — napisao je glumac, između ostalog, u političkoj poruci kojom poziva Kanađane da glasaju za kandidata koji će obratiti pažnju na klimu i klimatske promene.


Budući da glumac nije pomenuo sina, izgleda da su Ines i Džejms dobile mlađu sestru!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker