veliki planovi

CECI ĆE SE SIGURNO DOPASTI: Evo koje ime su Veljko i Bogdana odabrali za svoje prvo dete

1

Naslednik folk zvezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sledeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši — iskren je budući tata Veljko.

 

 

Pol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi.

 

Ako bude sin, zvaće se Željko —odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da Bogdana i on idu bar do petoro dece!

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača — rekla je buduća majka.

 

Bogdana je u četvrtoj nedelji trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.

 

Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti — napisala je Ceca na instagramu.

 

 

makonda-tracker