vredna i uspešna

PRODAVALA JE NA PIJACI, BILA DEO SRPSKE REPREZENTACIJE: Evo ko je lepa Bogdana, s kojom Veljko Ražnatović čeka dete

0


Početkom 2018. godine, sin popularne pevačice Veljko Ražnatović, počeo je da se viđa s lepom košarkašicom Bogdanom Rodić iz Titela, a danas mediji javljaju da će ovaj par uskoro dobiti svoje prvo dete!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada su domaći mediji tek došli do informacije da je Veljkovo srce osvojila lepa Vojvođanka, sve je interesovalo ko je lepotica kojoj je pošlo za rukom ono o čemu su mnoge devoke maštale. O Veljkovim prethodnim devojkama uglavnom smo već znali sve, budući da se bokser ranije viđao s Mašom Terzić, Anom Cakić (danas Rajković), Ksenijom Bujišić... Ipak, o lepoj Bogdani znalo se malo.


Kako je tada pisao Kurir, reč je o izuzetnoj devojci iz jedne vredne titelske porodice.

 

foto: Damir Dervišagić

Bogdana je divna i vredna devojka. Vaspitana je i ne stidi se da radi poslove na farmi pilića, koju imaju njeni roditelji. Čak je i prodavala piliće na pijaci u Kotežu, Mirijevu... — istakao je tada jedan od komšija lepe Veljkove drage.


Bogdanina mama Danijela tada je istakla da sve tri njene ćerke imaju radne navike i nikada se nisu libile posla.

 

 

Bogdana je nekad radila na pijaci, obožavala je da razgovara s kupcima. Ona voli životinje i veoma je upućena u kompletno poslovanje naše porodične firme. Međutim, kako je počela da se školuje, odlučila je da sa ocem radi u kancelariji. Uspešno je završila višu poslovnu školu i sada zajedno rade u porodičnom biznisu. Mi smo joj ukazali maksimalno poverenje — bila je ponosna Bogdanina majka.


Ovo nije jedini put da su novinari razgovarali sa stanovnicima ovog vojvođanskog gradića, a svaki put njihovi susedi imali su samo reči hvale.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Nemam ni jednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vredni, pošteni — rekao je jedan komšija, a predstavnici medija popričali su i s domarom škole koju je Rodićeva pohađala.


Šta da vam kažem o devojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte — naglasio je on.


Bogdana je, inače, bila velika košarkaška nada, a 2013. godine je bila i deo juniorske reprezentacije Srbije, kada su naše mlade košarkašice osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Vukovaru. Dve godine kasnije, ona je s klubom ŽKK Radivoj Korać osvojila titulu prvaka Srbije, a ista ekipa igrala je i u finalu Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.


Međutim , iako nizala velike uspehe, Bogdana je 2015. godine donela odluku da prestane da se bavi ovim sportom.

 

 

makonda-tracker