ne kriju radost

CECA POTVRDILA DA VELJKO POSTAJE TATA: Bila sam u neverici kad mi je saopštio, ne umem da opišem ovaj osećaj

2

Folk zvezda Svetlana Ražnatović Ceca oglasila se nakon što su svi domaći mediji javili da je Bogdana Rodić, verenica njenog sina Veljka, u drugom stanju.

foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić


Domaći mediji preneli su danas da je atraktivna Vojvođanka, s kojom je Veljko veren već neko vreme, u drugom mesecu trudnoće.

 

Nakon što je ova srećna vest obišla sve domaće portale i digla društvene mreže na noge, oglasila se i sama pevačica — buduća baka!

 

 

Ceca je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Veljka i njegove lepe Bogdane i sve iznenadila tekstom koji ju je pratio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti... — napisala je uzbuđena buduća baka.

 

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

 

Naravno, pored ove fotografije nižu se komentari i čestitke kako Cecinih obožavalaca, tako i njenih slavnih prijatelja, a među prvima se oglasila spisateljica Isidora Bjelica, koja je srećnoj porodici uputila čestitke i poslala im zagrljaj.

 

 

makonda-tracker