problemi

RAME UZ RAME SA BIKOVIĆEM, ALI ZAMALO: Evo zašto je Veljko Ražnatović ODBIO ulogu u nastavku filma Južni vetar!

0

Mladi Veljko trebalo je da igra robijaša u „Zabeli“, a na dan kada je trebalo da se pojavi na snimanju, Veljko je javio da se razboleo.

Veljko Ražnatović,
Veljko Ražnatović,foto: Damir Dervišagić

Veljko Ražnatović trebalo je da glumi robijaša u seriji „Južni vetar“, čije snimanje uveliko traje, ali se u poslednjim trenutku predomislio i odustao od te ideje.

 

Mladi Veljko trebalo je da igra robijaša u „Zabeli“, a na dan kada je trebalo da se pojavi na snimanju, Veljko je javio da se razboleo:

 

Producenti su dugo tražili epizodne glumce koji mogu uverljivo da odigraju male, ali izuzetno važne uloge u seriji „Južni vetar“, koja je nastala iz istoimenog filma. Budući da se deo serije odvija u KPZ „Zabela“, producentima je bilo neophodno da pronađu glumce koji će, uz Miloša Bikovića, verno prikazati zatvorski život. Ideja im je bila da angažuju što više mladih momaka, koji izgledaju opasno. Oni u seriji treba da igraju momke uz Marašove ekipe, koja je na kraju filma završila iza rešetaka - priča dobro obavešten izvor blizak produkciji za "Alo" i nastavlja:

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker