i dalje govori kroz suze

SLAVNI GLUMAC SVE POTRESAO SETIVŠI SE POKOJNE SUPRUGE: Rekla mi je da ne tugujem jer će me čekati — zato imam čemu da se radujem

0

Čuveni fudbalski grubijan pre tri meseca je ostao bez supruge Tanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vini Džons (54), nekadašnji fudbaler Premijer lige, a danas popularan glumac, doživeo je ono što je mnogima jedan od najvećih životnih strahova. Ostao je bez žene svog života.

 

Nakon što se njegova supruga Tanja dugo borila s bolešću, preminula je pre tri meseca, a on je nedavno sve potresao otkrivši kako se oseća.


Ljubio sam je puno i govorio joj da je volim. Neprestano sam joj govorio: Volim te, volim te.... Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: Otišla je? I to je bilo to — ispričao je glumac.

 

foto: Profimedia

Nekoliko dana kasnije, Džouns je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, gde su ga pitali da prokomentariše trenutni rat žena fudbalera Kolin Runi i Rebeke Vardi.

 

 

Osramotile su se svoje muževe, da ne pričamo o deci — iskren je Vini Džouns.


On je istakao da njegova pokojna supruga nikad nije želela na taj način da se probija u svetu.


Tanji su stotinama i stotinama puta nudili da radi kao model ili daje intervjue i nikad to nije uradila. Ona je suprotnost ovih današnjih devojaka — istakao je Vini.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kako je glumac kroz suze dodao, njegova pokojna supruga rekla je njemu i njihovoj ćerki da na tuguju za njom jer će ih oboje čekati u Raju.


Tako da imam čemu da se radujem — rekao je Vini.

 

 

makonda-tracker