Nekad i sad

Od fudbalera do prodavca tepiha: Vini Džouns progovorio o najtežem i najopasnijem protivniku sa kojim se susreo... (FOTO)

0
Naime, slavni Vini Džouns sa još dva prijetalj sada se bavi novim poslom, koji već cveta. Među njegovim mušterijama su i neke slavne ličnosti poput glumca Bredlija Kupera, pevača Robija Vilijamsa, fudbalskog trenera Žoze Murinja i člana Rolingstonsa Ronija Vuda.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naši tepisi su veoma teški, a ja doprinosim firmi zahvaljujući svojoj snazi", našalio se Vini.

Sedište firme je u Hertfordširu, odakle je glumac poreklom.

 

Silvester Stalone: Potpuni stranac mi je dao 25 dolara u zamenu za drugara, i morao sam to da prihvatim... (FOTO, VIDEO)

Veoma sam ponosan na svoje korene i želim to da pokažem. Važno mi je da otvorim prilike za zaposlenje u ovom kraju i da se tako odužim zajednici iz koje potičem", dodao je on.

Vini je karijeru započeo kao fudbaler, bio je kapiten fudbalske reprezentacije Velsa, igrao je za klubove Vimbldon, Čelsi, Lids, Šefild i Kvins Park Rendžers. Bio je poznat kao veoma agresivan igrač. Nakon što se povukao sa terena započeo je filmsku karijeru.

 

foto: Profimedia

Prvu ulogu imao je u filmu "Dve čađave dvocevke" Gaja Ričija 1998. godine. Ostvario je još nekoliko zapaženih uloga u filmovima i serijama, a pojavio se i u rijalitiju "Veliki brat" 2010. Nekoliko puta našao se iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja.

 

U novembru 2013. godine Džouns je otkrio da se on i njegova supruga Tanja Teri bore sa rakom kože. Tanji je bolest otkrivena nekoliko godina ranije, dok je Viniju tek tada dijagnostikovana.

 

foto: Profimedia

Zajedno su išli na lečenje, a prošle godine uspeli su da pobede rak.

 

Čudotvorno: Ovu biljku viđate svakog dana, a niste znali da leči rak kože

 

Nakon što su mu doktori saopštili dijagnozu, Vini se u potpunosti povukao sa javne scene, a u jednom retkom intervjuu otkrio je kako se osećao kada mu je doktor saopštio od čega boluje.

Kada mi je lekar saopštio da imam rak, upitao sam ga samo koliko mi je života ostalo. Tokom karijere sam se borio sa nekim od najčvršćih i najprljavijih momaka, bio u nekoliko krvavih obračuna u barovima, ali ovo je daleko najteži i najopasniji protivnik sa kojim sam se susreo", rekao je on.

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker