kAO SAV NORMALAN SVET

TATA JE ODLIČNO IZABRAO: Ne možete ni da pretpostavite gde su princ Vilijam i Kejt Midlton izveli svoje mališane (FOTO)

0

Juče su hiljade Britanaca bile veoma prijatno iznenađene kada se najpoznatija porodica u zemlji pojavila rame uz rame s njima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam je poznat kao jedan od najvatrenijih navijača fudbalskog kluuba Aston Vila, pa koristi svaku priliku da uživa u mečevima ovog tima. Tako nije odoleo ni juče, pa je sa suprugom Kejt, sinom Džordžom (6) i ćerkicom Šarlot (4) uživa posmatrao premijerligaški meč ovog tima protiv Norič sitija.

 

Svi moji prijatelji u školi su navijali ili za Mančester junajted ili za Čelsi, a ja nisam želeo da pratim klubove-milionere. Želeo sam da navijam za ekipu koja je više na sredini tabele, što bi moglo da mi pruži više uzbudljivih trenutaka. Aston Vila je uvek imala veliku istoriju ― izjavio je pre nekoliko godina princ Vilijam.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ova vesela porodica uživala je u meču, burno navijala i radovala se, a brojni foto-reporteri ovekovečili su njihovo radovanje. Rezultat posle 90. minuta: 5:1 za Aston Vilu!

 

 

Vi znate da odaberete meč Aston Vile, vaše kraljevsko visočanstvo ― objavljeno je uz fotografiju slavne porodice na Tviter nalogu čuvenog kluba.

 

 

makonda-tracker