NEOČEKIVANO

SUSRET KIJINE MAJKE I MAĆEHE IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: Ova fotografija govori SVE o odnosu Nadice Zeljković i Kate Kockar!

0

Ovaj prizor je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama

foto: Ana Paunković

Kako je javnost saznala iz mnoštva intervjua za domaće medije, ali i iz autobiografije "Moj potpis", Nadica i Miloš su imali vanbračnu vezu dok je on živeo u Zrenjaninu, samo papirološki nerazveden od supruge Kate, koja je boravila u Nemačkoj, zbog čega se godinama nisu viđali.

 

Odnos između Kije i njenog oca bio je turbulentan, ali su ipak uspeli da zakopaju ratne sekire pred njen ulazak u rijaliti. Međutim, on je preminuo dok je pevačica boravila na imanju u Šimanovcima, te zbog toga i danas izražava žaljenje što nije više provela vremena u životu sa njim.

 

Čuđenje mnogih je izazvalo i to što su ona i Kata Kockar, njena maćeha, u sjajnim odnosima, o čemu je vlasnica hita "Zlatan" pričala u nekoliko prilika, a potvrda ovoga se ogledala i u tome što se ona odrekla svog dela nasledstva u Kijinu korist, ne želeći da je liši bilo kog dela očevine.

 

Da su čak i dve emotivne partnerke Miloša Kockara - Kata i Nadica, takođe, u odličnim odnosima, pokazale su kada su pozirale na zajedničkoj fotografiji u toku današnjeg dana, kada je Kata došla da poseti Zrenjanin.

 

Ovaj prizor je izazvao lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a široki auditorijum je konačno dobio priliku da vidi kako Kata zapravo izgleda.

 

foto: instagram

 

makonda-tracker