nova romansa

KIJA KOCKAR SMUVALA BIVŠEG DEČKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Pevačica u vezi sa sinom legendarnog fudbalera!

1

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nakon okončane igračke karijere vratio u domovinu gde je i upoznao rijaliti zvezdu koja je osvojila njegovo srce.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Reč je o Milošu Dimitrijeviću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji je u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom i pevačicom Kristinom Kockar.

 

U žižu javnosti je dospeo ponovo nakon što je stupio u ljubavnu vezu sa Kockarevom koja je trenutno jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu.

Miloš Čava Dimitrijević je sin legendarnog fudbalera Partizana i Dinama, Zorana Čave Dimitrijevića. Igrao je za Nant, Kjevo, Sidnej... Ima 34 godine, a trenutno igra za Sidnej u autralijskoj A ligi.

 

Popularni Čava nadimak je nasledio od oca, takođe nekadašnjeg legendarnog fudbalera koji je ponikao u Partizanu u kom je ukupno proveo deset godina računajući i dane u omladinskom pogonu. Zoran Dimitrijević potom je igrao za Kanzas Siti, Spartak, Dinamo Zagreb, Dižon, Briv i Valnes.

 

Dušica Jakovljević je u septembru prošle godine dospela na naslovnice novina, pošto je ispred njenog stana dignut u vazduh džip koji je tih dana vozila. Utvrđeno je da vozilo, koje je potpuno uništeno, pripada njenom tadašnjem partneru Jovici Aleksiću. Voditeljka je srećom izbegla eksploziju, iako se odigrala u vreme kada inače decu vozi u školu.

 

Ubrzo je raskinula vezu sa Aleksićem i uplovila u romansu sa Čavom Dimitrijevićem. Voditeljka je medijima potvrdila da je u vezi sa poznatim fudbalerom.

 

- Tačno je da smo zajedno, to je sve što za sada želim da kažem - rekla je tada Dušica u izjavi Kuriru. Međutim, par je pre izvesnog vremena raskinuo.

 

Rijaliti učesnik Lepi Mića pre nekoliko dana progovorio je o vezi Kije i Miloša.

 

- Video sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se oseća fenomenalno i da nikad nije bila srećnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najlepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem - rekao je tom prilikom Lepi Mića.

 

 

makonda-tracker