ljubav je osnova svega

BILA JE U SREĆNOJ VEZI, ALI ON JE SAČEKAO SVOJIH PET MINUTA: Branka Pujić nakon 29 godina LJUBAVI iskreno govori o braku sa Draganom Jovanovićem, ali i ćerki Anđeli!

4

Zavoleli su se tokom snimanja filma “Sveto mesto”.

foto: Story press

Branka dodaje da joj ne smeta što njihova naslednica Anđela savete prvo traži od oca:

 

- Mislim da u suštini podjednako čuje Dragana i mene. S tim što taj odnos otac - ćerka ne može niko da poremeti. Samo mogu da budem ljubomorna i da mi bude krivo, ali sam srećna zbog toga kako se dobro razumeju.

 

 

 

Glumica kaže da iako je Anđela jedinica, to ni jednog trenutka nije uticalo na nju da postane razmažena jer je od malih nogu imala ljubav braće i sestara koji su doprineli da sazri u devojku koja danas osvaja svet kinematografije.

 

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - priča Pujićeva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker