ljubav je osnova svega

BILA JE U SREĆNOJ VEZI, ALI ON JE SAČEKAO SVOJIH PET MINUTA: Branka Pujić nakon 29 godina LJUBAVI iskreno govori o braku sa Draganom Jovanovićem, ali i ćerki Anđeli!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

sara

18-06-2019 10:13h
neka im je srecna i dugovecna ljubav, civilizirani ljudi iz iste branse i dozvolil sebi da daju sto vole, ne zanemarujuci svoje zelje i prohteve, nisu se ugusili i zato su i danas zajedno, jer najlepse je stariti skupa, neke stvari i ne primecujes

Ana

18-06-2019 12:11h
A da,normalni,pametni,uspjesni..
Dragan je sasvim drugi lik od onog Dragceta,po kome ga dozivljavamo
Zato i jesu sacuvali brak..
Sve u svemu...svaka im cast..

Sanja

18-06-2019 13:09h
Ma o cemu ova zena prica???? OK su i ona i Dragan, ali on je neupotrebljiv od alkohola! Kakav tenis...Nema ona od njega vajde vec godinama! Ne znam samo sto munije pomogla da se leci...

sasa

07-06-2020 18:00h
Kakvo snimanje filma ? Branka ga je jurila jos dok smo isli u gimnaziju...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: