PLANOVI

IAKO JOJ JE SIN JAKO MALI, PALE SU VAŽNE ODLUKE: Goga Sekulić već rešila gde će njen sin ići u školu!

0

Pevačica otvoreno govori o tome u kom duhu će vaspitavati svog sina.

Goga Sekulić
Goga Sekulićfoto: Sonja Spasić

Goga Sekulić nedavno je postala mama dečaka Vasilija Andreja, ali ona već sad razmišlja o njegovoj budućnosti, pa čak i o polasku u školu.

 

Naime, što se tiče njegovog imena, za Hello je Goga ispričala da nisu mogli da se odluče samo jedno, te su mu dali dva imena, po svecu Vasiliju Ostroškom, ali i internacionalno Andrej. Goga ističe da su time hteli da mu olakšaju, ali i zadovolje svoje želje, a kaže i da je rođen sa dva državljanstva i školu će pohađati van Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

- Odrasla sam u strogoj, patrijarhalnoj porodici, a sada u svom ponašanju prepoznajem svoje roditelje. Znam da ću sina vaspitavati isto kako sam i sama odgojena - da se znaju red, zasluge i poštovanje. Nažalost, toga je sve manje jer roditelji nemaju živaca ili vremena da se posvete detetu i nauče ga pravim vrednostima - kazala je Goga i zaključila:

 

- Svakako da sinu priželjkujem da rodim brata ili sestru, ali to je nešto što ne želimo da planiramo. Voleli bismo da se dogodi spontano. Najbolje je pustiti da sve ide svojim tokom.

 

 

makonda-tracker