NIKAD SREĆNIJA

PRAVA SAM CRNOGORSKA MAJKA: Goga Sekulić otkriva sve o majčinstvu i krštenju, koje su upriličili prošlog meseca! (FOTO)

0

Porodica!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Goga Sekulić i Uroš Domanović 27. maja krstili su sina Vasilija Andreja u manastiru Ostrog, a onda su u srpskoj prestonici upriličili proslavu za prijatelje i porodicu.

 

"Sada konačno mogu da kažem da sam najsrećnija žena na svetu i da sam to apsolutno zaslužila, a na proslavi krštenja mog sina bile su moje bliske kolege i koleginice, ali samo one sa kojima se dugo družim i na čije ja proslave idem. Osim njih, slavili smo sa kumovima, porodicom i najužim krugom ljudi", istakla je ona, te otkrila kako ju je roditeljstvo promenilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

"Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvek počinjem rečenicu sa: 'Moj sin i ja...' Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja", rekla je kroz smeh pevačica.

 

Pevačica Sandra Afrika, koja je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, vratila se bivšem sa kojim je bila u vezi više od deset godina. Naime, Mikiša je ujedno i Sandrin menadžer, a na proslavu krštenja Goginog sina odabrala je da joj bude partner i pratilac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

"Svi se uklapamo prema bebi i ako treba s nekim da se vidim, zamolim ga da dođe u kafić blizu moje zgrade kako bih mogla da izađem sa sinom", kaže Goga.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker